Η στρογγυλή Τράπεζα των Κατασκευών: «Κατασκευάζοντας στην Ελλάδα, συνθήκες και ευκαιρίες»

Αίθουσα "Banquet"

Θεσμοθετείται η Στρογγυλή Τράπεζα των Κατασκευών. Για πρώτη φορά στο ίδιο πάνελ εκπρόσωποι από τις 5 μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες της χώρας.  Θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα γύρω από τον κατασκευαστικό κλάδο και κάθε εταιρεία θα δώσει την δική της οπτική γωνία για την σημερινή κατάσταση, τις προοπτικές του κλάδου αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Είναι τα δημόσια έργα αρκετά για να κρατήσουν ζωντανό ένα τόσο μεγάλο κλάδο και ποιος ο προγραμματισμός για τα επόμενα χρόνια; ποιες είναι οι προοπτικές της ιδιωτικής κατασκευής; το νομοθετικό πλαίσιο στους δημόσιους διαγωνισμούς σήμερα βοηθά τις κατασκευαστικές εταιρείες να ευημερήσουν ή τελικά λειτουργεί αντίστροφά για τα έργα και τον ίδιο τον κλάδο; η γραφειοκρατία μειώνεται ή αυξάνεται δημιουργώντας επιπλέον αναχώματα στην εκτέλεση των έργων. Αυτά και ακόμα περισσότερα θέματα θα τεθούν στην στρογγυλή Τράπεζα των Κατασκευών.

Ομιλητές μας θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ Αλέξανδρος Εξάρχου, το μέλος του Δ.Σ της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ Γιώργος Περδικάρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος  της ΑΒΑΞ Κωνσταντίνος Μιτζάλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΝΤΡΑΚΑΤ Πέτρος Σουρέτης και ο Διευθυντής Έργων της Μυτιληναίος Παναγιώτης Γαρδελίνος.

Παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του ΣΤΕΑΤ, Γιώργος Συριανός, εκπροσωπώντας την κίνηση των τριών συνδέσμων του τεχνικού κλάδου ΣΑΤΕ, ΣΤΕΑΤ, ΣΕΓΜ.

Συντονιστής: Νίκος Καραγιάννης, Δημοσιογράφος, ypodomes.com

Κατασκευή ιστοσελίδων by GreatWay