Στην μετα-covid εποχή, η ανάγκη για υλοποίηση νέων μεγάλων υποδομών είναι αδίρητη. Νέα κανάλια χρηματοδότησης όπως το Ταμείο Ανάκαμψης, το ΕΣΠΑ 2021-2027, έργα παραχώρησης και ΣΔΙΤ, έρχονται να ενισχύσουν την προσπάθεια. Ποια έργα θα δούμε να υλοποιούνται τα επόμενα χρόνια είναι κρίσιμος για την ανάπτυξη του τεχνικού και κατασκευαστικού κλάδου της χώρας, στα πλαίσια μίας νέα βιώσιμης, πράσινης πολιτικής. Καλεσμένοι:
–Γιώργος Καραγιάννης– Γενικός Γραμματέας Υποδομών (επιβεβαιωμένη συμμετοχή)
–Νίκος Μαντζούφας – Διοικητής Ταμείου Ανάκαμψης (επιβεβαιωμένη συμμετοχή)
–Δημήτρης Χανής, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ηρακλής (επιβεβαιωμένη συμμετοχή)
–Μανώλης Σιγάλας– Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης Hill International (επιβεβαιωμένη συμμετοχή)
–Στέλλα Σμέρου-Φοξ– Γενική Διευθύντρια AECOM Ελλάδας (επιβεβαιωμένη συμμετοχή)
–Γιάννης Νασούλης – Διευθυντής Λειτουργίας Αυτοκινητοδρόμων και Διοδίων IBI Group (επιβεβαιωμένη συμμετοχή)
Ο Γιάννης Δέτσης Διευθύνων Σύμβουλος της CHOOSE Strategic Communication Partner , θα παρουσιάσει τα ευρήματα της έρευνας “Πόσο είναι έτοιμες οι ελληνικές επιχειρήσεις για το ESG; Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν;” Πανελλαδική έρευνα αποκλειστικά για το ITC 2021. To ESG (Environmental Social Governance) αναφέρεται στους δείκτες που ανακοινώνουν οι εισηγμένες για να αποδεικνύουν την βιωσιμότητα τους και να προσεγγίζουν κεφάλαια.
Συντονιστής: Νίκος Καραγιάννης, Δημοσιογράφος, ιδρυτής του ypodomes.com